Etävalmennukset

Psykologin tuki

Etävalmennus sopii sinulle, joka haluat saada psykologin tuen sähköpostitse nopeasti, paikasta ja ajasta riippumatta minne päin Suomea tahansa. Haluan myös madaltaa kynnystä hakea ammattilaisen apua, ettet jäisi yksin mieltä painavien asioittesi kanssa. Tällaisia asioita voivat olla mm.

 

– Mielialapulmat, kuten masennus ja ahdistus

– Ajan- ja stressinhallinta

– Painonhallinta

– Elämäntapojen muuttaminen

– Ihmissuhdepulmat

– Työssä uupuminen

– Elämänkriisit ja -muutokset

– Uni- ja nukahtamisvaikeudet

– Syömisenhallinta

– Jännittäminen

 

Netissä tapahtuvaa psykologin ohjausta ja neuvontaa koskevat samat terveydenhuollon ammattihenkilön toimintaa ohjaavat velvoitteet (esim. salassapidon ja potilasasiakirjojen säilytyksen osalta), kuin kasvotusten tapahtuvassa ohjauksessa. Ota minuun yhteyttä joko yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse susanna.tommola@mentalstep.fi ja katsotaan, miten voisin sinua auttaa. Olen käytettävissäsi vain muutaman klikkauksen päässä ja vastaan sinulle ensimmäisen kerran veloituksetta. Seuraavat vastaukset 30€ / vastaus, etukäteislaskutus.

Jos olet akuutissa psyykkisessä kriisissä, en ole paras taho auttamaan sinua. Kehoitan sinua siinä tapauksessa kääntymään paikallisten päivystävien terveydenhoitopalveluiden puoleen tai soittamaan hätänumeroon 112.