Psykologipalvelut

Miten tähän on tultu, miten tästä eteenpäin? Mikä on sinun suuntasi?
Yksilöinä meissä on suurta vaihtelua siinä, miten kykenemme käsittelemään elämässämme vastaan tulevia haasteita ja muutoksia. Tällaisia asioita saattavat olla esimerkiksi stressin kanssa painiskelu, työssä uupuminen, liiallinen murehtiminen, masennus, ahdistus, univaikeudet, ihmissuhdesolmut, elämän muutostilanteet tai kriisit.

 

Usein saatamme selvitä eteenpäin omin avuin tai läheisten ja ystävien turvin. Vaikka nämä ovatkin erittäin tärkeitä voimavaroja meille jokaiselle, joskus voi olla tarpeen keskustella tilanteesta ulkopuolisen ammattilaisen kanssa. Psykologi on Valviran laillistama terveydenhuollon ammattihenkilö. Sinä puolestasi olet oman elämäsi ja tilanteesi asiantuntija. Yhteistyössä kanssasi tavoitteenani on auttaa Sinua tunnistamaan, tiedostamaan ja tarkastelemaan käyttäytymiseen, tunne-elämään, ajatuksiin ja ihmissuhteisiin liittyviä tekijöitä. Työskennellessämme yhdessä keskitymme tilanteestasi riippuen esim. työssäjaksamiseen, ajanhallintaan, unenhuoltoon, rentoutumiseen, jännittämiseen, itselle tärkeiden asioiden kirkastamiseen,  muutostyöskentelyyn, syömisen hallintaan, vuorovaikutustaitoihin…   Tässä vain pieni osa kaikista mahdollisuuksista!

 

Sovi aika vastaanotolleni niin katsotaan, miten voin auttaa sinua polullasi kohti parempaa oloa.

Käynti 75€ / 60min. Arvonlisäverolain 34 §:n 1 momentin mukaan terveyden- ja sairaanhoitopalvelun myynnistä ei suoriteta arvonlisäveroa.

Psykologipalvelut MentalStep