Yhtä matkaa – Ryhmävalmennukset

Yhdessä kohti kevyempää oloa

kahvakuulaHaluaisitko sinä lähteä ryhmän ja ohjaajan tuella kohti parempia elämäntapoja ja kevyempää oloa? Ei ole olemassa täydellistä tapaa syödä tai liikkua, mutta matkalla kohti muutoksia on tienviittoja, joiden seuraaminen tekee elämäntapamuutoksista helpompia, stressittömämpiä ja ennen kaikkea pysyviä. Ryhmässä käymme läpi hyvinvoinnin eri osa-alueita, joista sinä voit saada hyvät eväät matkallesi. Pureudumme mm. paremman ja terveellisemmän syömisen periaatteisiin, liikunnan ilon löytämiseen, ruokailuun työpäivän aikana, stressinhallintaan ja rentoutumiseen sekä hyvän unen merkitykseen.

 

Ryhmätapaamisten lisäksi jokaisella osallistujalla on mahdollisuus henkilökohtaiseen valmennustapaamiseen ohjaajan kanssa. Tämän tapaamisen sisältöön voi itse vaikuttaa, jolloin pystymme keskittymään juuri siihen mikä sinun kohdallasi on tärkeää tai painaa mieltäsi. Tällainen aihe voi olla esimerkiksi oman elämäntilanteen pohtiminen, ihmissuhteet, työssäjaksaminen, itselle suurimmat haasteet syömisessä, kuntosaliohjelma tai yhteinen treenikerta.

 

 

 

Hyvinvointia työssä ja kotona

Ryhmässä lähdetään yhdessä tavoittelemaan parempaa työhyvinvointia, arkiaktiivisuutta ja arjen hallintaa. Pienin askelin tutustumme yhdessä siihen, miten jaksat työssä ja vapaa-ajalla paremmin terveyttä tukevan liikunnan ja ravitsemuksen keinoin unohtamatta riittävää palautumista ja unta. Käymme läpi myös keinoja elämän- ja ajanhallinnan parantamiseksi, kiireen ja stressin selättämiseksi. Tarvittaessa teemoja voidaan myös räätälöidä työyhteisön tarpeiden mukaiseksi. Myös tämän ryhmän osallistujat voivat hyödyntää henkilökohtaisen tapaamisen ohjaajan kanssa.

 

 

Työyhteisöille ja yrityksille: Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin suunnitellaan ryhmätoiminta teidän tarpeitanne vastaavaksi. Ryhmät sopivat myös esim. kaveriporukoille ja muille ryhmille, joten voit kerätä oman ryhmäsi ja ottaa yhteyttä!