Sinun polkusi – Yksilövalmennus

Yksilöllisesti kohti sinun tavoitteitasi

a8d56729c15b734ad73ae55a_640_pathYksilövalmennuksessa käytössäsi on psykologi-, fysioterapia-, personal trainer- ja ravintovalmentajapalvelut. Tule mukaan mielenkiintoiselle matkalle, asettamaan itsellesi tavoitteita ja saavuttamaan niitä. Yhdessä lähdemme tavoittelemaan Sinulle kestävää muutosta kohti parempaa jaksamista, syömistä, työhyvinvointia, kuntoa – tai kaikkia niitä!

 

Jokainen ihminen on yksilö, ja juuri siksi asiakkuus räätälöidään mahdollisimman hyvin vastaamaan sinun tavoitteitasi. Tämä tarkoittaa, että yksilövalmennuksen sisältö sekä tapaamiskertojen määrä ja tiheys painottuu sinun tavoitteidesi mukaan. Tilanteestasi riippuen voimme keskittyä enemmän joko mielen tasapainoon, ravitsemuksen raiteilleen saamiseen tai liikunnan ilon löytämiseen ja treenaamiseen. Kestävät muutokset tapahtuvat Sinun arkeesi ja mieltymyksiisi sopivin pienin askelin – eivät niinkään kiireellä ja kovalla rytinällä. Tästä syystä suosittelen vähintään 3-6kk valmennuksia. Haastan sinut kokeilemaan, miltä tuntuu maltillinen, rento ja nautittava lähestymistapa kohti uusia, parempia elämäntapoja.

 

Maksuttomassa aloitustapaamisessa kartoitamme lähtötilannettasi keskustellen ja hahmottelemme, millainen valmennuspaketti olisi sinulle sopivin.

6 tapaamista = 450€ (75€/krt)

12 tapaamista = 840€ (70€/krt)

18 tapaamista = 1170€ (65€/krt)

Yksittäiset tapaamiset = 80€

Hinnasto voimassa toistaiseksi 1.1.2017 alkaen.

 

Yhdessä katsomme sinulle sopivan valmennusvaihtoehdon!

Toimipisteeni on Jyväskylän keskustassa kotitoimistollani. Tarvittaessa teen myös kotikäyntejä Joutsa-Jyväskylä-Korpilahti-akselilla. Kotikäyntien hintaan lisään 10€ matkustuslisän.

 

Soita 0400-648 754 tai ota yhteyttä sähköpostitse susanna.tommola@mentalstep.fi, niin sovitaan sinullekin maksuton aloitustapaaminen!