Syyskuun treenit Joutsassa ja Jyväskylässä. Nyt voit maksaa tunnit myös Smartumilla!

Joutsassa syyskuun treenit jatkuvat ensimmäistä viikkoa lukuunottamatta torstai-iltaisin klo. 18. Tuolloin hikoillaan kuulien kanssa sekä kiertoharjoittelun merkeissä. Perjantain aamutunteina uutuustunti Balance, joka on yhdistelmä lihaskuntotreeniä, tasapaino- ja liikkuvuusharjoituksia. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille! Vielä syyskuun ajan on käytössä ulkotuntien hinnasto, sillä pääsääntöisesti ollaan vielä kelien salliessa ulkona. Kaatosateella tai mikäli tulee jokin epätodennäköisempi säätila kuten talvi, niin siirrytään sisätiloihin.

Tästä näet uusimman lukujärjestyksen Joutsan tunneille

ryhmäliikunta092015

 

Maatalon Muuvissa Jyväskyläsä kuulaillaan tiistai-iltaisin klo. 18.30 ja HIIT-treeniä on tarjolla Harjun maastoissa perjantaisin klo. 15.30. Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu ajanvarausjärjestelmän kautta, johon linkki tässä:

https://mentaalimuuvi.avoinna24.fi/reservation

Maatalon hinnasto: kertamaksu 12€/10€ (opiskelijat, eläkeläiset), 10 x sarjakortti 85€/80€.

Sekä Joutsassa että Jyväskylässä voit maksaa tunnit Smartum-seteleillä tai verkkomaksulla. Kirjaudu verkkopalveluun ja hae Käyttökohdehaulla “MentalStep”. Valitse tämän jälkeen tuotteista haluamasi ja siirry maksamaan Smartum Saldo-tililtäsi. Mikäli teet maksun juuri ennen tuntia, varaudu esittämään maksutosite joko paperisena versiona tai älypuhelimesi näytöltä.

Tervetuloa liikkumaan!